Gezondheid

Schrijven van een schrijfcoach

Schrijfcoach

Een schrijfcoach geeft u feedback en suggesties, en feedback over hoe u uw schrijfwerk kunt verbeteren. Een schrijfcoach kan u hulp bieden bij een bepaald probleem. Een schrijfcoach geeft je inzicht in de schrijfprocessen die de schrijver gebruikt en houdt je aan de hoogste normen die je kunt hebben. Een schrijfcoach ondersteunt uw doorlopende onderzoek, niet alleen voor uw creatieve schrijfproject, maar ook voor uw zakelijke en persoonlijke schrijfbehoeften. Ik werk met schrijvers die gepubliceerd zijn. Ze lijken veel beter werk af te leveren als ik met ze werk. Ik hou van onze diensten omdat we met zulke fantastische schrijvers werken, die naar mijn mening alle kenmerken bezitten die een marketingschrijver nodig heeft. (1) Het leesniveau van de schrijver is vrij goed (basis A4-A6 graad)

(2) De schrijfvaardigheid van de schrijver is uitmuntend. Onze schrijvers vragen altijd om herziene kopieën van hun originele werk. Ze zoeken informatie over de aanwezigheid van de schrijver op internet, volgen de blogs van de schrijver, nemen contact op met de offline contacten van de schrijver.

(3) Zij houden zich bezig met online schrijven (LinkedIn, Twitter, Word Press). Door een elektronische wereld besteden ze veel meer aandacht aan details. Als ze nog niet op LinkedIn zitten, zitten ze al wel op Twitter. Het is voor hen altijd vrij gemakkelijk om een SEO-zoekopdracht uit te voeren voor sleutelwoorden om hun online aanwezigheid te verbeteren.

(4) Zij suggereren altijd dat een andere professionele schrijver betrokken moet worden bij het creatieve proces. Het lijkt erop dat onze schrijvers goed en intuïtief aanvoelen waar de firma te vinden is, zodat ze overgaan tot het contacteren van andere professionals, vaak zonder een auditie te realiseren. Zij communiceren (b.v. Skype) met hun collega’s.

(5) Zij doen openhartige uitspraken en verklaringen met zorg en nauwkeurigheid. Als het nodig is, zijn ze heel snel met antwoorden bv. “Ik heb nog eens telefonisch met meneer X gesproken, hij zegt dat hij al het werk al gedaan heeft, kan meneer X naar kantoor komen om het werk van meneer X te zien?” Een schrijfbureau kan bieden: maximaal waardevolle tips voor verschillende aspecten van het creatieve proces; hulp bij de volgorde van het voorgestelde werk; feedback over hoe bestaand werk te verbeteren of nieuw werk te vinden; contact voor een creatieve schrijver in geval van problemen; lage vergoeding voor onderzoeksgerelateerde bulkaanvragen.g

Lees meer

Boek schrijven

Redacteur Fantasy