Uncategorized

Hoe uw gezin veilig te houden

de gelukkige familie met jonge geitjes zit op laag gebruikend laptop - gezin stockfoto's en -beelden

Ik help liever een vriend dan dat ik hem kwaad doe. Dat is een ontnuchterende gedachte. Ik help mijn patiënten op een educatieve manier, zodat zij veel van de ongemakken van het dagelijks leven kunnen overwinnen. Ik richt me op het verbeteren van hun fysieke extensie door middel van goede voeding, tandheelkundige zorg, en methoden van ontspanning zoals meditatie, hypnose, en dromen.

Het kan heel moeilijk zijn om te zorgen voor iemand die in een van de stinkende tehuizen van het ziekenhuis heeft gelegen. De zorg die deze jonge patiënten krijgen is zo vitaal dat velen van hen minstens zes of acht weken kunnen blijven. Sommige patiënten zijn echter niet in staat voor zichzelf te zorgen en hebben de klok rond zorg en gezelschap nodig. Dit kan vooral gelden voor mensen die alleen of met een ongezond minimum aan bewustzijn leven. Medicijnen, hypnose en andere middelen worden gebruikt om hen te helpen veilig te blijven en hun geest actief te houden. Deze zijn echter niet erg behulpzaam op het gebied van de fysiotherapie, noch worden zij gebruikt om hen in leven te houden of mentaal op het goede spoor te blijven. Dit kan een patiënt gefrustreerd en soms zelfs boos maken.

Bij sommige van mijn patiënten kan ik de positiviteit in hun situatie gewoon niet vinden. Het lijken allemaal emoties te zijn behalve blijdschap wanneer ik ze eindelijk aan de wereld vrijgeef. Een vrouw die ik bereid was te verzorgen, vertelde me onlangs dat ze de laatste dagen van haar leven bij een vriendin in het ziekenhuis had doorgebracht, en dat ze, toen ze eindelijk de wereld in mocht, overstuur was omdat er geen mensen om haar heen waren. Ik was in staat om haar te kalmeren en legde haar dingen uit die haar een goed en veilig gevoel gaven. Ik legde haar ook uit dat, hoewel ze veel was afgevallen en veel pijn had, ze nog springlevend was. Als er ooit een negatief punt was met betrekking tot haar zorg en behandeling, dan was het wel dat ze naar huis moest om te hergroeperen en hulp te krijgen van de mensen om haar heen.

Daarom kies ik ervoor om voornamelijk zelfredzame volwassenen en kinderen te helpen die in staat zijn om vanuit huis voor zichzelf te zorgen. Ik probeer nog steeds elk van mijn patiënten angst en verslaving bij te brengen, maar ze lijken toch allemaal in mijn armen te springen. Een man die 22 jaar lang niet behoorlijk had gegeten, verklaarde dat hij zich de dag na zijn operatie springlevend voelde, als een paard. Een ander vertelde dat zijn hele wereld was veranderd op de dag dat hij zonder zijn scootmobiel de deur uitliep. Voor beiden voelde het voor het eerst echt anders sinds ze niet meer in staat waren geweest een wereld te betreden die gevuld was met zoveel lijden en pijn. Zelfs mijn man, die er geen twee keer over nadacht om dingen anders te doen voor anderen, was verrast over hoe accepterend en liefdevol de zorg kan zijn die ik kon zijn.

Het is belangrijk om er te zijn, zelfs als er iets negatiefs aan je hoofd is. Onthoud dat het belangrijkste is om hen door hun angsten heen te helpen. De rest zal je geen goed doen. Als je merkt dat je geïrriteerd raakt of zelfs je geduld verliest, hou het dan in, het zal je alleen maar meer frustreren en van streek maken. Vergeet niet dat je er bent om de belangrijkste mensen in je leven te dienen, je familie. Je doet dit niet voor jezelf.

Neem de tijd om met hen door te brengen, om met hen te lachen, om van hen te houden, om hen aan te moedigen. Het is soms niet gemakkelijk in je eentje, maar het grootste geschenk dat je je gezin kunt geven is er voor hen te zijn. Zelfs voor iemand die het moeilijk heeft om dingen alleen te doen, moet je er nog steeds voor hen zijn.

Het is misschien niet makkelijk voor je om te doen, maar het belangrijkste is dat je het nodig vindt om er te zijn voor iemand die jouw hulp op dit moment goed kan gebruiken.

Copyright vurige slimmerDisclaimer – Dit artikel is de mening van de auteur en weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs de overtuigingen en meningen van de artikelen waarnaar wordt verwezen. Het is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld om iets te diagnosticeren, behandelen of genezen. Dit artikel is geen vervanging voor professioneel medisch advies (dat moet worden ingewonnen bij een arts).