Gezondheid

Hoe maak je een Life Coach

life coachEen levenscoach kan je leren hoe je betere, gelukkiger keuzes kunt maken, je helpen je doelen te identificeren, je helpen prioriteiten te stellen in je leven, hoe je doelen kunt stellen, en hoe je je doelen kunt bereiken. Een life coach laat je een stap terug doen en nadenken over waar je bent en waar je wilt zijn in het leven, en motiveert je om daar te komen.

Een levenscoach zal je ook helpen om eerlijk te blijven tegenover jezelf. Vroeger zagen mensen de noodzaak van een levenscoach pas in als het te laat was; het inhuren van een levenscoach was een laatste redmiddel om door een Shame- Rollsy heen te komen. Een psycholoog schreef psychotrope medicijnen voor, maar die pakten niet de kern van het probleem van de persoon aan. Als de persoon geen hulp zocht, zou hij of zij zich in plaats daarvan wenden tot een of ander verslavend gedrag: som 163, gokken, alcohol, seks, werkeloosheid, drugsverslaving, onoplettendheid, en andere verslavingen.

Vandaag de dag kan je dankzij het internet in 30 seconden of minder een levenscoach vinden. Er zijn allerlei soorten life coaches, mensen die je kunnen helpen doelen te stellen en een actieplan te ontwikkelen om die doelen te bereiken. Ze kunnen je helpen met strategie, oplossingen en technieken. En ze kunnen je helpen met zelfpraat. Een life coach zal niemands dromen wegnemen; in plaats daarvan zullen ze je helpen om je eigen dromen te identificeren en uit te tekenen, zodat je ze kunt HSP Coach Breda .

De life coaching industrie is momenteel goed voor 6 miljard dollar. Als u uw onderzoek doet, zult u zien dat deze industrie in aanzienlijk meer kan toenemen. Sommigen voorspellen dat tegen het jaar 2020, minstens 10 keer zoveel als vandaag. De vraag naar counseling, life coaching en persoonlijke ontwikkelingsproducten is grenzeloos.

Wat bedoel je met “Grenzen?” Kunt u geen visie voor de toekomst schetsen? Een toekomst waarin u een betere levensstijl zou willen hebben voor uzelf, uw gezin, en misschien zelfs leden en alle leeftijden waar u om geeft. Ik weet dat we soms aan het verwekken zijn. De vraag is, welke producten moeten er allemaal verkocht worden? Welke echte waarde kennen we toe aan de wereld van de technologie in de 21e eeuw? Het antwoord is personal computers. Als u wilt ontsnappen aan een vals gevoel van veiligheid van eenzelfde oude levensstijl, hebben we meer geweldige producten nodig die we ons kunnen veroorloven.

Hier is het antwoord op die vraag. Als we allemaal echt serieus zijn over het creëren van een krachtige en evenwichtige levensstijl in de toekomst voor onszelf en onze geliefden, dan hebben we een nieuwe beschrijving nodig voor de geweldige dingen die in het verleden zijn gecreëerd, de verbazingwekkende uitvindingen uit het lavaverleden, maar ook de trendsetter-producten. Laat dit geen paniekzaaierij zijn, maar een echte en eerlijke blik in de wereld van duurzaamheid, doelen stellen en succes. Ons onvermogen om als groep echt één ding te doen, heeft zowel voor enkelen als voor velen enorme barrières opgeworpen.

Om de angstspiraal te stoppen die je naar de psychologisch geïnduceerde wereld van angst en uitstel leidt, moet je uit de comfortzone stappen die de marketing van onmiddellijke bevrediging heeft gecreëerd, en dan jezelf opnieuw uitvinden.Beeld: DO, DO, DO

Leer jezelf voor de verandering eens aan de buitenkant van je comfortzone te zien. Ik wil dat je hier over nadenkt. Als u uw kijk op uzelf verandert, verandert u snel hoe u het leven benadert. De comfortzone-instelling is vandaag dezelfde als 50 jaar geleden. Wees niet bang om daar overheen te stappen en er overheen te komen. Je bent er eerder geweest, je bent alleen gewend geraakt aan de realiteit die blijft.

Om de manier waarop we denken echt te veranderen, moet je naar binnen kijken en de antwoorden ontdekken op je verkeerde perceptie. Dit betekent dat het tijd is om zelfwaardering, zelfacceptatie en zelfbeslissing te ontwikkelen. Deze drie dingen zijn de kern van de inhoud van je Zelf-Waarde en Zelf-Doel. Je moet naar binnen kijken om de kwaliteiten van integriteit, passie, intelligentie en menselijkheid te achterhalen. Leer dan hoe je ze kunt beheersen! Bijvoorbeeld, als je van de kunst en de schoonheid van de natuur houdt en je wilt ontdekken en in een positie zijn om je eigen meesterwerk te creëren op de achterkant van een berg om je innerlijke schoonheid te delen en positieve Make Out te creëren (let op Taking Your Whole Day, je innerlijke passie en briljantheid), bezit ze dan gewoon.

Ja, je kunt je eigen heetste reclame zijn en drama creëren voor anderen, maar maak je geen illusies, alleen de kwaliteiten die je zullen inspireren op je levensreis. Het is OK om te zijn wie je bent, en toch al die kennis toe te passen. Zorg ervoor dat je leeft naar de waarden van een gezonde geest en een vredige ziel.