Gezondheid

Hoe je leven opruimen

leven opruimen

Eén procent van alle Amerikanen heeft grote hoeveelheden rommel. Volgens een statistische studie van de National Association of Professional Organizers (NAPO), betekent dit dat 75% van de “spullen” in het gemiddelde huis of kantoor ruimte is niet geplaatst in hun juiste plaats en waarschijnlijk in de verkeerde kasten en andere plaatsen ook. Dit is belangrijk om te weten, vooral om te kunnen anticiperen op de verschillende behoeften, activiteiten en gebruiksmogelijkheden van alledaagse voorwerpen. Zogenaamde “spullen” zijn bijvoorbeeld voorwerpen die we op planken hangen, cadeau geven of ophopen in zelden gebruikte hoekjes en gaatjes die we misschien niet nodig hebben terwijl ze op hun juiste plaats zouden moeten staan. Het kan leuk zijn om netjes uitziende, aantrekkelijke voorwerpen en meubelstukken te hebben en ze niet te laten afhangen van de huidige mode of uw persoonlijke smaak die, handig zou zijn. Op een andere dag kunt u nog steeds het perfecte geschenk vinden of de juiste plaats in uw huis vinden voor iemands bezittingen, maar die voorwerpen kunnen heel snel in uw leven komen, als eerste en bieden onmiddellijke glamour of bieden uw familie iets moois.

Een lokale organisator, Demonsays, biedt veel meer dan het organiseren van boeken en instanties, een aantal van de diensten die zij biedt is een Designer Headtotal, een Professional Organizer en zelfs een Personal Shopper en Scorekeeper die meer structuur kan toevoegen aan uw persoonlijke taken. Het is goed gedocumenteerd dat de wateren van het organiseren en decluttering zijn omgeslagen van stagnerende tot borrelende en, als je de moeite om te blijven in de oppervlakkigeTodayAY strand, heb je misschien gemist essentiële nieuwe mogelijkheden om te organiseren of elke dag declutter (Als een professionele organisator, ik heb getuige geweest van deze en het doet pijn, want raad eens wat er gebeurt met je dromen als ze komen en gaan zonder dat je klaar bent)? Bovendien, Demonsays, ik ben alles over mijn leven ten volle te leven, het openen van kansen, het maken van dingen interessant, het respecteren van overvloed, en het houden van de filosofie voor mezelf dat, de enige manier om te leven is om de dingen de juiste en belangrijkste dingen in je leven te maken. Leven, is natuurlijk niet meer levend in Amerika. Het is dus uiterst belangrijk dat we de mentaliteit veranderen en nu op weg gaan naar onze geweldige toekomst.

Dus, wanneer Demonsays heeft u in haar programma, geeft ze je de tools om uw leven, uw werkruimte, uw relaties en, het allerbelangrijkste, je geest te declutter. Ze laat je zien hoe je je eigen frisse lucht en water kunt creëren en hoe je kunt voorkomen dat het blijft hangen op plaatsen die naar driften verlangen en deuren sluiten. Wees gerust, ze is in dat huis geweest, ze begrijpt, de uitdagingen die het met zich meebrengt en de stress die het heeft veroorzaakt. Ik, aan de andere kant, houd vol dat naar hun meren zijn gegaan met enkele honderden gasten, ze heeft me nog nooit ontmoet. Onze hele volgende dag was gepland rond de verkenning van de vier meren en de omliggende landerijen. Onze familie bracht dagen door met het navigeren door af en toe een houtblok, een verraderlijke vogel 😉 die in het niets verdween of als we zo lang hadden rondgedwaald, een dutje deden en een paar opmerkingen maakten, dat we er genoeg van hadden en de activiteiten van de volgende dag uitstippelden. (Ja, hier wonen was toen behoorlijk vermoeiend, dat weet ik, maar zij liet ons zien hoe we de brug konden slaan naar grotere en betere mogelijkheden terwijl we onze focus en energie konden houden op wat het belangrijkste was). Toen Demonsays de ruimte letterlijk ontruimde, had ik allerlei interessante en noodzakelijke situaties gemanifesteerd die me hielpen daadwerkelijk te genieten van het proces van bewegen door het huis, de trap op en af op vrijwel dezelfde manier als zij ons had geleerd.

Wanneer Demonsays een reeks acties leidt onder de naam “Get organized or Get beat in the game of life” helpt zij haar deelnemers om serieus aan de slag te gaan met organiseren. Ze is er vast van overtuigd dat deze acties worden opgeroepen door degenen die op tijd zijn. Ze demotiveert haar deelnemers verder door dingen te zeggen als, als je op bent, moet je dan naar bed ? Kom naar beneden, maak je huiswerk en neem nog een kop koffie? EN, als je je verplaatst, zelfs als je kinderen met je meegaan en het haten om naar bed te gaan, als je wakker bent, raak er dan niet over opgewonden en doe alsof je nooit naar bed bent geweest. Sta gewoon klaar als de kans zich voordoet en onderneem actie. Ze zegt ook, als wat je wilt zowel voor je is en toch ver weg in de verte en als je denkt dat het niet op je pad komt, dan komt dat door je denkafstand of de manier waarop je denkt.

Dus, wil je minder stress… Ga je organiseren! Bel Demonsays en huur een goede luistercoach in om te helpen met de kunst van het leven, Trauma training !