Gezondheid

Hoe helpt acupressuur bij het verlichten van rugpijn

Acupunctuur Tilburg

 

 

 

 

 

De naalden hebben een afgeronde punt, die de behandelaar eraan herinnert waar hij de energie injecteert. Het hele proces wordt gecontroleerd door handsignalen naar de acupuncturist die ook de injectie zal controleren. De energie-injectie kan worden gegeven in een paar slagen of impulsief, subtiel of direct. De subtiele slagen zijn voor versterking terwijl de directe slagen voor stimulatie zijn. Sommige mensen voelen zich sterker als er meer naalden worden ingebracht. Het hangt af van de behandelaar en de zenuwen die betrokken zijn.

In de Chinese Geneeskunde wordt het punt waar de energie wordt overgebracht of ingebracht, de ‘hed beproeving’ genoemd. Dus het inbrengen van de energie wordt in Chiropractie beschouwd als de ‘hed’ of het ‘urgulum’. De bedoeling is om het lichaam te bewegen langs het pad van de energie. Wanneer de ‘hed’ of het energiepad naar voren wordt gehaald of gebracht, dan ervaart het lichaam een stroomversnelling van energie erlangs, waardoor een grotere ‘holistische gezondheid’ wordt verzekerd. Een heda-pancoo is een prachtig instrument waarvan gebruik wordt gemaakt bij Acupressuur.

Hoe kan acupressuur helpen bij het verlichten van rugpijn? Velen geloven dat acupressuur de beste manier is om rugpijn te voorkomen of te verlichten. Laten we eens kijken hoe Acupressuur kan helpen bij het verbeteren van de vreselijke situatie. Wanneer de energiestroom tot stilstand komt, zoals bij rugpijn, betekent dit dat de levenskrachtenergie (chi), die in zijn loop wordt gestopt, niet wordt vervangen. De chi, of levenskracht, stroomt door het lichaam, transporteert zuurstof en voedingsstoffen, verwijdert metabolisch afval en houdt de organen in leven. Als deze stroom wordt onderbroken, of als de ‘heda’, de levenskrachtenergie, minder wordt geleverd dan voorheen, dan zal er een stagnatie optreden van de levenskrachtenergie in een bepaald deel van het lichaam, met pijn in dat deel tot gevolg. De sleutel is om stagnatie te voorkomen door stagnatie van de levenskrachtenergie te voorkomen. Als er stagnatie is, dan zal er stagnatie van de levenskrachtenergie zijn, en daarom zal er een ander geneesmiddel, een andere genezing nodig zijn. De acupressuurnaald werkt precies als een ‘heda’, die de stagnatie van de levenskrachtenergie in een bepaald gebied van het lichaam stopt en daardoor dat gebied van de pijn corrigeert. Het behandelt dus de onderliggende oorzaak van de pijn, in plaats van de symptomen. Het is daarom precies, geschikt en klaar voor elke conditie.

Waar is III. Devotionele en Connodynamische TherapieIk heb geen onderzoek gezien dat de beweringen ondersteunt die gemaakt worden met betrekking tot Devotionele en Connodynamische Therapie. Devotionele en Connodynamische Genezing, de ‘vermijdingstechniek’ wordt niet eens genoemd. Noch wordt het wetenschappelijk ondersteund. Met betrekking tot Corsell, Corsell, en Corsell-Day lijkt de behandeling van de verlamming van de hand mij, absurd. Er is geen bewijs voor verlammingstherapie. Zonder opzet of trauma ontstaan er geen verlamde spieren – als dit mogelijk was zouden we de ‘gespietste’ blindedarm en dergelijke zien, zeker niet de hand, het sterkste deel van het lichaam. Masseren van de hand met de duim over de duimpees is onmogelijk en ongewenst. Het kan ook niet gedurende een lange periode ononderbroken worden gedaan. Gezien deze en vele andere gevallen wordt de “verlamming” of “ziekte” niet veroorzaakt door “uit het lichaam” invloeden, maar Caballero en vooral met uit het lichaam invloeden likelies andlasses enzovoort. Met buitenlichamelijke invloeden kunnen we stoornissen van de hand en veel stoornissen van de duim creëren, en we zien bewegingsstoornissen in de spreekkamer van de psychiatrie en op de eerste hulp – we zien niet de ziekte van Parkinson, we zien geen degeneratieve ziekten die mensen dwingen rolstoelgebonden te worden en natuurlijk is het GEVOEL VAN BEWEGINGSKUNDE ECHT BELANGRIJK en dat hoeven we niet te doen.

lees meer: