Gezondheid

Hoe haal je meer uit je leven

Life coach Rotterdam

 

 

 

 

Maar hoe ga je erkennen dat je leven een andere wending moet krijgen? De eerste vraag die de coach je wil stellen is rechttoe rechtaan : Wil je uit je alledaags bestaan stappen en een actieve deelnemer worden in je eigen leven in plaats van louter toeschouwer te zijn van je eigen lot ? De meeste mensen die een oplossing voor dit soort dilemma’s willen vinden, worden geholpen door zich in te schrijven voor een coachingsprogramma.

Maar de vraag is : Wat is een life coach ? Tegenwoordig heeft iemand die dit soort diensten aanbiedt verschillende soorten geloofsbrieven. Sommigen bieden certificaten aan, terwijl anderen diploma’s aanbieden. Maar zouden de certificaten die je zoekt niet gewoon bewijzen dat je al afgestudeerd bent van de cursus? Als je meer wilt bereiken, kun je beter iets aanbieden dat je echt helpt je eigen waarheid te ontdekken.

Als je niet zeker bent van wat je moet weten, stop dan even en stel jezelf de volgende vraag: Ben je klaar om meer uit je leven te halen? Ben je klaar voor alles in je leven? Als je een positief antwoord hebt op deze vraag, dan ben je natuurlijk klaar om meer te doen.

Wel, er zijn verschillende cursussen beschikbaar op de markt. De beste, natuurlijk, als je de tijd, het geld en de neiging hebt om voor het programma te betalen, is natuurlijk de cursus die je altijd al wilde volgen, maar niet zeker wist of je wel genoeg tijd had om hem te volgen. Laat u niet in die positie brengen. U kunt de opnames van uw eigen stem krijgen die u kunt beluisteren. Vraag uzelf dus af of u wilt dat iemand u leert wat u niet weet?

Maar wat als je geen geld hebt voor de cursus? Er zijn ook doe-het-zelf programma’s beschikbaar. Misschien vind je het moeilijk om ervoor te betalen, maar wil je het eigenlijk wel? Want je kunt de materialen krijgen via je familie of vrienden of zelfs via het internet. Er zijn zoveel plaatsen waar u gemakkelijk kunt beginnen.

Maar wie zijn de goede mensen? Nogmaals, sommige mensen geven zich op voor de cursussen zodat ze gewoon hun eigen waarheid kunnen vinden en zien dat het leven niet groot en gemakkelijk is! De waarheid is dat er veel ‘professionals’ en mensen in het algemeen zijn die bereid zijn om je te helpen jezelf te bekrachtigen; en het kunnen er meer zijn dan je denkt. Natuurlijk is dit advies geen garantie dat ze de cursus ook zelf zullen doen. Het zal eerder zijn omdat ze je echt willen helpen, dan om betaald te worden.

lees meer: