Gezondheid

Hoe de kansen in uw voordeel te vergroten

Life coach Zeeland

 

 

 

 

 

 

Er zijn geen 100% garanties in het leven, zoals u waarschijnlijk weet. Er zijn echter enkele dingen die u kunt doen om de kansen in uw voordeel te vergroten. Met de hulp van een life coach heeft u een aantal verschillende gebieden waar u mee worstelt. Zodra uw coach uw huidige situatie, relatie, of uw problemen duidelijk begrijpt, kan uw doel voor verbetering worden vastgesteld.

Als moeder of vader weet u waarschijnlijk hoe moeilijk het is wanneer een kind uit huis gaat, of een nieuw vriendje of vriendinnetje krijgt. Het is niet gemakkelijk als we uit onze comfortzone komen. Ik heb er een punt van gemaakt dat wanneer mijn drie kleine meisjes uit huis gaan, we allemaal ons best doen om met elkaar om te gaan en zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. Het is geen gemakkelijke situatie geweest in ons gezin. Het is voor ons ook heel moeilijk geweest. We proberen er nog steeds achter te komen hoe we het kunnen oplossen.

Dus, waarom niet een poging wagen en het zelf oplossen? Als jij makkelijk iemand anders als coach kan gebruiken dan kan jij dat ook. Waarom een ander als speciaal bestempelen als jij dat niet kunt. Het is zinloos om deze mensen te schrijven dat ze speciale gaven hebben. Een doel voor jezelf stellen om ergens beter in te worden is iets wat we allemaal zullen doen. Immers, als we ons niet verbeteren gaan we achteruit.

We willen succesvoller worden in ons leven, dat wil zeggen meer geld verdienen of gewoon meer succes hebben in je leven. We mogen niet vergeten dat we menselijk zijn en niet elk probleem of elke situatie voor iedereen aankunnen. De beste manier om de problemen waarmee we geconfronteerd worden te benaderen is door je doelen te stellen en daar gewoon elke dag aan te werken.

Laten we zeggen dat we een website idee hebben. Waar moet ik beginnen? Hoeveel geld moet het kosten? Hoeveel tijd? Dus we jongleren voortdurend door, te veel opties en niets lijkt in onze schoot te vallen. Er is iets ernstigers aan de hand in ons leven, maar we zien het niet. Dus, laten we beginnen met life coaching in business en dit probleem oplossen.

De ontmoetingsplaatsen die coaching strikt omarmen, zijn onder meer life coaching, business coaching, loopbaancoaching, executive coaching, enz. Het is geen snoepreisje. Er is een verschil tussen de persoon gewoon vertellen wat je wilt en je coachen om een oplossing voor je te vinden. Als je eenmaal de manieren van een life coach hebt geleerd, en wat je moet weten, is het de tijd en moeite waard die het kost om je life coaching te volgen.

Als je eenmaal levenscoach bent, gaat het niet om het coachen. Het is het proces waar het om gaat. Bij life coaching helpen we mensen zichzelf door de dingen in het leven heen te helpen waar ze zichzelf niet op getraind hadden om ze te volbrengen. We werken op de gebieden waar de cliënt hulp bij nodig heeft en gebruiken zijn eigen ideeën, capaciteiten en motivatie om obstakels te overwinnen die te groot lijken om te overwinnen.

Een life coach werkt samen met de cliënt om oplossingen te vinden voor problemen die zij gemeen hebben. Er zijn veel oefeningen die we gebruiken om de cliënt te helpen de antwoorden te vinden die de problemen zullen oplossen. We noemen al deze oefeningen, Doel Affirmaties. De meeste komen zelfs uit de Bijbel! Ze helpen de cliënt om een beetje anders over het probleem te denken dan hij ooit zou hebben gedaan.

In mijn beroep, het beroep dat ik het leukst vind, moet ik doen wat ik doe voor de kost. Ik sta om 8 uur ‘s morgens op en ga naar buiten om mijn dagelijkse werk te doen in de zaak die ik heb opgebouwd. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om elke morgen wakker te worden en uit bed te komen om anderen te dienen. Het werk dat ik doe is altijd uitdagend geweest. De reden daarvoor is dat mijn ongerechtigheden als coach diep zitten. Alleen al de passie, energie en overtuiging die ik heb voor het werk dat ik doe, heeft me het afgelopen jaar in de problemen gebracht. Maar ik doe wat ik doe voor een goed inkomen. Ik heb met heel weinig mensen gewerkt aan wie ik mijn gevoelens kan toevertrouwen. Niet zozeer de kennis die ik van de cliënten krijg. Al mijn cliënten hebben al van hun vrienden of familie te horen gekregen dat ik geen goede coach ben en dat ze niet geïnteresseerd zijn om met mij te werken. Niet dat mij dat iets kan schelen, wel ik geef er genoeg om om mijn levenservaringen met hen te delen zodat zij de dingen vanuit mijn standpunt kunnen zien.]

lees meer: