Gezondheid

Het belang van hersenen

hersenen

Voor verschillende individuen leiden de zoektocht naar betekenis en de zoektocht naar geluk hen naar persoonlijke ontwikkeling. Terwijl voor degenen die al begonnen zijn met deze reis naar zelfverbetering, zij doorgaan naar de volgende stap. Zij willen slagen in het leven en zij willen gelukkig zijn.

We moeten een nieuwe definitie van zelfverbetering leren. Het ligt voor de hand dat mensen worden gevormd door jaren van onderwijs, door begaafdheid en capaciteiten en door prestaties in het verleden. Met andere woorden, deze mensen zijn geneigd om altijd succes te hebben. Dit is nu niet het geval, maar nieuw bewijs van hersenonderzoek geeft ons een andere kijk.

Wij weten dat de mens, alle schepselen, verbazingwekkende dingen doen. Wij zijn in alle opzichten slimmer en lijden minder dan de meeste schepselen. Onszelf “verbeteren”, en de houding hebben die zo belangrijk is voor zelfverbetering en zelfverbetering, is een grote stap. Zou het niet geweldig zijn om tijd en vreugde toe te staan om onszelf te verbeteren, en de relaties waarmee we leven….Dit is waar levenscoaching het belangrijkst is.

Overal ter wereld zijn er mensen, culturen, die ernaar streven zichzelf en hun wereld te begrijpen. Dit is het bewijs dat wij als soort verbazingwekkend geëvolueerd zijn en proberen te blijven evolueren.

Dit betekent dat er duizenden nieuwe mogelijkheden zijn voor zelfverbetering. Er is altijd een weg vooruit. Allerlei poorten, die het mogelijk maken voor een persoon om een evenwichtig leven en levensbalans op de werkplek te leiden.

Mensen krijgen life coaching omdat het een belangrijk deel van hun leven aan het worden is. Vele anderen leren life coaching omdat ze zo verloren zijn in de mist van depressie, dat het hen gevangen blijft houden. Deze mensen kennen het juiste pad niet. De morose. De neerwaartse Covid hersteltherapie.

In deze omstandigheden bied ik aan dat we kijken naar drijvers van “ガ Leo mislukkingen” zijn Boten, die verder zullen varen als iemand de koers belemmert. We moeten ons ervan bewust zijn of we geïsoleerd zijn van de besten, omdat we nooit het pad van een wijs persoon hebben bewandeld. Veel, echter, is te veel. Kunnen we met iemand spreken die een gave is, groot of klein. Iemand, die je de ervaring kan nalaten en garanderen dat je zult groeien om door te zetten?

We moeten mensen ontmoeten, die succesvol zijn, die ons gewoon kunnen…programmeren. Dit zijn het soort Coaches die ons kunnen programmeren in het geleide leven dat we wensen. We hoeven niet te zoeken en het leven dat we kennen opnieuw te creëren. Belangrijk om te onthouden is dat we herhaaldelijk het leven van een coach hebben gevonden en bedoeld, voor de veranderingen, beweging, overvloed en vrijheid waar we naar verlangen.

Dezelfde soort effectieve training kan aan één persoon worden aangeboden. Een levens-, zaken- of professionele coach kan u de beste strategie en beproefde methode voor uw specifieke kwestie tonen. Zij hebben het misschien al eens geprobeerd en doorgevoerd. Velen zijn gefrustreerd geweest door mislukte zaken en hebben overwogen dat de reden niet de strategie zelf was, maar de persoon die de strategie uitvoerde.

Met de ontdekkingen van hersenonderzoek over de bewuste geest, kan de neurowetenschap nu begrijpen dat elk individu uniek is, dat zijn of haar lied nooit hetzelfde zal zijn. Het is belangrijk dit te weten om bereid te zijn de gewoonten die we willen veranderen los te laten en te veranderen om onze professionele en persoonlijke doelen beter te dienen. Niemand kan dat voor ons doen, meer doen of meer weten dan anderen. Kijk hoe ieder het speelveld aanbiedt, en zie het verschil in de resultaten die je krijgt.

Het wordt duidelijk dat als je niet kunt horen wat de coach (of therapeut) tegen ons zegt, je niet geluisterd hebt. Als je niet een heel speciale betaling voor je deelname meedraagt, dan zal het niet de botten van je energie zijn. Dus wacht niet, laat het nu gebeuren.

Zoek succesvolle mensen om je heen die opereren op een manier die jou in staat stelt om los te laten in jezelf. Sta deze persoon dan toe om jou te coachen, en de ervaring zal voor jullie beiden verrijkend zijn.

Er zit energie in de doelgerichte rots van de coach.

Het is wat het is. Het is waar levenskeuzes over gaan. Maar ze zien als experts komt van het ego. Ego heeft niet het vermogen om te zien wat bedoeld wordt met liefde.

De maandag na vechtsport en leren was een klassieker. We gingen naar buiten met een enorme doos voetballen en schoten baskets. Zei weten dat kinderen niet goed zijn voor de voortplanting, dus het geeft hem of haar die serieuze sneer.

Het deed er niet toe. Ik stond nog steeds aan de buitenkant, maar hoe gek het ook klinkt, ik stond mezelf toe de binnenkant te zien.