Uncategorized

Alphagolven

Gratis stockfoto met anoniem, aroma, aromatherapie

Het concept van craniosacraal therapie werd ontwikkeld door Pjotr Eluty.

Hij ontdekte dat er bepaalde signalen via het centrale zenuwstelsel naar de onderste annulus fibrosis werden gestuurd. Annulus fibrosis is de ruimte tussen de hersenen en de wervelkolom. en is een neurale ziekte. craniosacraal therapie is gebaseerd op de overtuiging dat er therapeutische boodschappen in het lichaam zijn. Deze boodschappen kunnen worden geheeld, waardoor het lichaam kan terugkeren naar zijn gezonde staat.

Pjotr Eluty geloofde dat deze speciale boodschappen kunnen worden ontvangen in het centrale zenuwstelsel. Hij merkte dat de bovenste Annulus fibrosis werd gestimuleerd… door een signaal. Het lichaam had zo’n signaal uitgezonden dat de hersenen het interpreteerden als een bevel om een genezende actie uit te voeren.

Pjotr Eluties ontdekte dat alfa golven worden geactiveerd. Alfa golven worden gegenereerd in het onderste gedeelte van het ruggenmerg. Chiropractors activeren de alfa golven en sturen een boodschap naar de onderste annulus fibrosis.

Wat zijn alfa golven?

Alfa golven zijn golven met een hoge frequentie. Het zijn de natuurlijke energizers van het lichaam. Deze golven worden gegenereerd wanneer het lichaam koud is.

Hoe alfa golven werken

alpha golven zijn de natuurlijke energizers van het lichaam. Zij zijn de natuurlijke energizers van het lichaam.

Zij genereren de impulsen die informatie, signalen en spieren door het lichaam bewegen.

Als het lichaam koud is, zijn de alfagolven veel minder actief. We kunnen voelen dat dit proces gebeurt als we het koud hebben…

alfagolven zijn veel actiever als we in een infrarode omgeving zijn. En deze activiteit is de reden dat bevriezing gebeurt

Om te testen of het lichaam van energie is voorzien, kunnen alfagolven in een kamer met een abnormale temperatuur worden geplaatst.

In deze infrarode golven kunnen therapeuten het lichaam bekijken. alfagolven zullen spierspasmen activeren. Deze combinatie van stimulatie van alfagolven en verdubbeling van de snelheid van deze processen vindt plaats in het lichaam.

Alfa golven zullen ook een effect hebben op onze emoties.Alfa golven laten ons lichaam ontspannen dat kan worden overgebracht door emoties van andere mensen…

Dit hele proces zal ons lichaam in een grote staat van ontspanning brengen, waardoor de kwaliteit van ons leven sterk zal verbeteren. We voelen dat we alles aankunnen wat het leven ons toewerpt.

Alfa golven hebben nog een andere functie. Alfagolven zenden ook een signaal uit dat door de hersenen wordt herkend.Dit signaal bestaat uit een reeks tikjes langs bepaalde lijnen op het lichaam. Deze herhaalde tikbewegingen hebben een onmiddellijk effect op de hersenen. De hersenen herkennen het signaal en dit gebeurt allemaal opnieuw en opnieuw.

Nu zou je kunnen denken dat het hebben van te veel alpha golven onbalans kan creëren. Ja, deze instabiliteit kan onevenwichtigheid creëren. Onderzoek heeft bewezen dat alfagolven de zwakke spieren versterken.

De instabiliteit creëert onbalans. De onbalans in ons lichaam zal de spieren verzwakken. Uiteindelijk zal deze onbalans leiden tot pijn. Wanneer we ouder worden herkennen de hersenen de verouderende lichaamsstructuur. De alfa golven hebben dan hun oorspronkelijke functie verloren. De gezonde stimulatie die door de alpha golven wordt gecreëerd kan niet worden vervangen door het nieuwe computervirus van het lichaam. We krijgen te maken met een Synthetisch zenuwstelsel falen. Tijdens de procedures van de vervanging van het lichaam, hebben veel mensen het vermogen van hun zenuwstelsel verloren om alfa golven te creëren. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat degenen, die ooit vol alfa golven zaten, deze geleidelijk verloren. Op hetzelfde moment, kan de pijn die het lichaam ervaart toenemen.

Nu verwijzen we u naar het alfagolf-meditatie-instrument dat veroudering simuleert. Een groep deskundigen heeft zich rond een tafel verzameld om een bibliotheek van alfa-golf muziek samen te stellen. Al deze experts nemen deel aan Beta wave Lab, een onderzoeksproject.